Verkoop - Aankoop

Bij Auto's Dewaele bent u altijd zeker van wat u koopt. Eerlijke deals staan voor ons centraal. Daarom geven we altijd een onderhoudsboek en car-pass bij onze tweedehandswagens. Heeft u al een wagen en wil u die graag inruilen? Geen probleem. Wij nemen uw vorige wagen over. Zoekt u een uiterst gunstige financiering om een tweedehands auto te kopen? Al dan niet met voorschot? Ook dan helpt Auto's Dewaele u graag op weg. Contacteer ons gerust als u op zoek bent naar een specifiek merk. Een overzicht van ons verschillende diensten:

Nieuw of tweedehands

Nieuw of tweedehands

U verkoopt uw wagen? 
Contacteer ons vrijblijvend. Na inspectie van uw wagen geven wij een marktconforme eerlijke prijs. Uw wagen dient in goede staat te zijn en voorzien van een onderhoudsboekje en/of factuur.

U zoekt een wagen nieuw of tweedehands? 
Neem dan even een kijkje in onze uitgebreide stock. Hierin vindt u alle specificaties, uitrusting en prijzen van al onze wagens.
Im- & export wagens, trucs

Im- & export wagens, trucs

Auto's Dewaele beschikt over de juiste know how om wagens, trucks, ... op een correcte manier te importeren of exporteren naar en vanuit het buitenland.

We zijn gespecialiseerd in het exporteren naar Azië, Afrika en het vroegere Oostblok. We regelen de nodige wettelijke formaliteiten correct af.
Onderdelen & tools

Onderdelen & tools

Auto's Dewaele beschikt over een uitgebreid assortiment onderdelen en tools. Enkel originele onderdelen worden door ons verkocht, dus geen namaak.

Ons toolassortiment bevat leuke hebbedingen of de nieuwste elektronica.
Hybride & groene wagens

Hybride & groene wagens

Alle voertuigen hebben een impact op het milieu. Door wat ze uitstoten, maar ook door de productie van de brandstof en van het voertuig zelf.

Voertuigen die rijden op elektriciteit, aardgas of waterstof zorgen op korte termijn voor een betere luchtkwaliteit, minder CO2-uitstoot en minder geluidsoverlast.
Exclusieve wagens

Exclusieve wagens

Ons aanbod exclusieve wagens. 
Met zorg geselecteerde modellen die een natuurlijk respect afdwingen.
Iedere wagen is ook voorzien van een volwaardig garantiepakket.
Aan- & verkoop ongevalwagens

Aan- & verkoop ongevalwagens

Pech gehad? We kopen uw geaccidenteerde wagen tegen een juiste prijs. Eveneens kopen we geaccidenteerde wagens. Interesse? Laat niet na om contact met ons op te nemen. 

Over ons

Sinds ......  kan je in de streek Deerlijk, Kortrijk, Ronse, Oudenaarde terecht bij Autobedrijf Dewaele. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van de betere occasiewagen, nieuwe en exclusieve modellen en dit met een bijzondere focus op kwaliteit en vertrouwen.


Contact

adres auto's dewaeleTIO3 Oscar Delghuststraat 60 
      9600 Ronse

auto's dewaele+ 32 476 51 72 36  

mail auto's dewaelestephane@autobedrijfdewaele.be 

Enkel op afspraak. 

financiering

garantie